Stop med at kritisere dig selv

Er du altid på mentalt overarbejde på jobbet, så er du måske en såkaldt insecure overachiever – og det kan være slemt for dit helbred. Men der er metoder til at levere gode resultater uden at betale prisen med din mentale sundhed.

I en tidligere blog beskrev jeg »insecure overachievers« (IO), som er personer, der præsterer på højtryk, da de definerer succes som:

Stor indsats = Gode præstationer = Succes = Glæde og tilfredshed.

Udfordringen er, at ligegyldig hvor gode IOers præstation er, så føler de sig aldrig rigtig glade og tilfredse, da tvivl, nye krav og bekymringer står i vejen.

Men der findes et bedre alternativ, hvor du både kan levere gode resultater uden at betale prisen med din mentale sundhed. Det kræver dog, at du ændrer tre grundlæggende overbevisninger:

Overbevisning 1: ”Når det her sker, bliver jeg glad.” 

Hvis bare jeg får det nye job, bliver forfremmet, får mere indflydelse, tjener mere, eller får en ny stor kunde, så bliver jeg glad. Men hvor mange gange har du ikke prøvet at opnå noget vigtigt, for så at være glad i 2 minutter og derefter sige ”Hvad er det næste?” Da du er overbevist om at det er dine mål og succes, som bringer dig glæde. Men hvad nu hvis det viser sig at være omvendt? 

Psykologen Shawn Actors forskning ved Harvard University viser at glæde skaber de bedste forudsætninger for succes og ikke omvendt. Når vi er positive, bliver vi mere engagerede, kreative, motiverede energiske, modstandsdygtige og produktive. 

Så stop med at udsætte din glæde eller lade den være afhængig af noget uden for dig selv. Tag et valg om at være glad nu. Find glæde i processen, vejen hen mod målet, de små fremskridt, og i alle de læringer du gør dig undervejs. Erstat den gamle overbevisning om ”Når det her sker, bliver jeg glad ”med en ny om: ”Jeg er glad for det jeg har, mens jeg arbejder for det jeg ønsker.” 

Overbevisning 2: ”Min værdi afhænger af hvor meget jeg leverer, og hvor godt jeg præsterer.” 

Kan du også genkende den dårlige skyldfølelse efter en uproduktiv arbejdsdag? Omvendt er du nok mere tryg ved at have travlt, da det er et bevis for, at du gør nok og dermed er god nok. 

Når vores værdi er lig med vores præstation, så bliver vi afhængige af at præstere, og mister dermed evnen til at have det godt uden. Det svarer lidt til at drikke saltvand for at slukke tørsten. Desto mere du drikker, desto mere tørstig bliver du. Når du har opnået dit mål, kommer utilfredsheden tilbage. Efterfulgt af en rastløshed og et behov for at opnå noget nyt, så du igen kan slukke tørsten i ros og anerkendelse.

Men hvis du dybest set ikke er tilfreds med dig selv, så vil selv de største præstationer ikke kunne kompensere for det – de vil højest kunne holde utilfredsheden nede.

Erstat den gamle overbevisning med en ny om at: Du har stor værdi. Punktum. Løsriv din værdi som menneske fra det du leverer. Så hvis du fejler, er du ikke en fejltagelse, du har blot lavet en fejl.På den måde kan du tænke og satse større, da der er ikke det samme på spil, som hvis din værdi er lig med det du præsterer.  

Overbevisning 3: ”Min selvkritik gør, at jeg leverer bedre resultater.” 

Den overbevisning kommer hos mange IO’er i flere varianter såsom: Min frygt for at fejle gør, at jeg arbejder hårdere, og dermed undgår fejl. Det du i virkeligheden siger er: Det er nødvendigt for mig at være utilfreds, usikker og selvkritisk, så jeg kan motivere mig selv til at opnå det jeg vil. Eller nærmere: Det er nødvendigt for mig at være selvkritisk, for at undgå det jeg frygter. 

Jeg ved godt at frygten umiddelbart virker effektiv, men det er en kortsigtet strategi. Det svarer lidt til at tømme en pose matadormix for at blive mere frisk. Du betaler en høj pris på den lange bane for den type brændstof. Derudover så er det meget svært at være selvkritisk og inspireret samtidig. Eller motiveret, glad og tilfreds for den sags skyld.

Dine resultater skal være drevet af hvad du gerne vil opnå (frem for det du gerne vil undgå). Find noget du brænder for, fremfor selvkritikken som brænder dig op. Inspiration, passion, skabertrang eller lysten til at gøre en forskel er langt mere bæredygtige energikilder end selvkritik.  Og derfor langt bedre for din mentale sundhed og arbejdsglæde.

Oprindeligt publiceret i Berlingske Business.